lauantai 29. toukokuuta 2010

Noniin.
Torstai & perjantai meni vähän harakoille koirajuttujen takia, ja tänäänkin olo jäi lyhkäseksi kun aikamoinen kaatosade pääs yllättämään. Sain nyt kuitenkin kesäkurpitsat maahan (kylvetty siis 10.5. ja istutettu 29.5., note to self, lähinnä...) ja avomaankurkut myös. Ne meni tosiaan siemenestä, osa tietolähteistä oli sitä mieltä että pitäis esikasvattaa ja osa ettei tarvi. En sitten vaivautunut, meni syteen tai saveen...
Heittelin joukkoon vähän samettikukkaakin, pussin mukaan kylvöaika mennyt sen pari viikkoa sitten, mutta kahtellaan, kahtellaan.
Laitoin kaikki turvallisesti harson alle tutimaan, oli aika show muuten levittää 10x2,5m harso yksin :D Tajusin sentään myötätuuleen levitellä... :)

Kuvailin pikkupokkarilla kun se mahtui sateelta taskuun suojaan, järkkäriä en uskaltanut ottaa mukaan.


Tähän pisteeseen päästiin. Vesitynnyrin roudasin palstalle torstai-aamusta, nippa nappa ehdin täyttämään ennen kuin piti jatkaa kotiin valmistamaan Hugoa mätsäreihin.


Kesäkurpitsa-lapset maassa :) Saas nähdä jäikö taimiväli liian lyhyeksi... 14 taimea yhteensä.


Ja nämä puoliksipoltetut tulitikut on siis samettikukkien "siemeniä", ellei mua sitten ole puijattu :)


Palstan pinta-alasta on nyt siis käytetty n. yksi viidesosa. Siikli-siemenperunaa on parvekkeella odottamassa ihan vithusti, vähän huonosti itäneenä mutta itäneenä kuitenkin, n. kaksi viidesosaa tulee sitä. Lopulle kahdelle viidesosalle teen salaattipenkin, ja yritän saada tungettua kaiken mahdollisen :)
Kääntöhommiin siitä sitten vaan... Jeps.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti