maanantai 31. toukokuuta 2010

Lauantain ja sunnuntain välinen yö tais olla kylmin sitten viimeiseen kuukauteen, ja mä olin NIIIN varma, että se vei kesäkurpitsat mennessään. Mitä mittää, siellä ne tänään vielä olivat, harson alla kasvihuonefiiliksissä :)


Kuvasta näkee hyvin muuten palstan maan koostumuksen - savea, savea, savea...


Tänään laitoin siiklit maahan, en jaksanut kääntää ihan koko suunniteltua aluetta, rivin tai pari jäi vajaaksi. Sinne voisi laittaa vaikka kauan kadoksissa ollutta kesäkukkaseosta, joka löytyi tänään - karkkikaapista... :D Nyt tyhjillään on siis enää n. kaksi viidesosaa, sitä ns. salaattipenkkiä varten. Pomo lupasi mulle harventamiaan retiisinalkuja, eiköhän nekin tule syötyä.


Nämä viisi matosta kätkevät sisäänsä yhteensä 80 perunaa, hankalaa tehdä suoria rivejä, näköjään...
Aamusta oli taas kaunis sumu, ja jopa raaskin pakottaa pikkupiskin takaisin sisälle siksi aikaa, että  nappasin kameran aamupissalenkille mukaan. :)

Että sellasta.

4 kommenttia:

 1. 14 kesäkurpitsan tainta? :-) Sähän hukut kurpitsoihin syksyn koittaessa!

  Partsipt

  VastaaPoista
 2. Me syödään ky normistikki jonnin verran kesäkurpitsaa ;) Ja (suuri) osa menee epäilemättä mun vanhemmillekin, niilläkin on kesäkurpitsafiksaatio... :D

  VastaaPoista
 3. Toivotaan siis suurta satoa!
  Vähän nyppii muuten se, ettei nämä Turun palstat ole monivuotisia. Hieman käy kateeksi, kun muissa blogeissa hehkutetaan, miten taas istutin sitä ja tätä perennaa ja marjapensasta ... :-/ Tosin tänä vuonna täälläkin alkoi Kärsämäessä monivuotisten kokeilut. Jos se onnistuu, niin seuraavaksi kokeilu etenee Katariinanlaakson palstoille.

  VastaaPoista
 4. Nii, oishan se kiva, laittaa marjapensaita ja raparperia ja mitä kaikkea muuta... No, ehkä joskus... :)

  VastaaPoista