maanantai 24. toukokuuta 2010

Mutta mitä tapahtuikaan kesälle???

Vettä sataa, tuulee, lämpö plus kymmenen astetta celsiusta (vaikka kuulemma ei saa sanoa noin päin, pitää sanoa plus kymmenen celsiusastetta).

Kurpitsat kiipeää kohta ulos munakennostaan, sirkkalehtien lisäksi melkein kaikki ovat kasvattaneet komean "oikean" lehdenkin jo.

Tuuli riepottaa köynnöksiä, tomaatit ei pysy parvekkeella tuulen takia pystyssä (ja ovatkin kurpitsantaimien tavoin sisäruokinnassa, siis...), tuoksuherneiden taimien pelkään paleltuvan ennen kuin kunnolla pääsevät alkuunkaan.

Palstalle ei vielä pääse, piti tulla viikonloppuna valmiiksi mutta kas kummaa. Voisin sanoa pari kaunista sanaa Turusta ja saamattomuudesta, mutta yritän pysyä rauhallisena - mä olen taas vaan vähän malttamaton ja terävä kieli tekee helposti temppuja silloin...

Noh, kyllä tämä tästä, kyllä tämä tästä...

1 kommentti:

  1. Ei ole tikun tikkua vielä meidänkään palstalla. Ja auringonkukan taimet tursuaa kohta joka raosta. Samoin krassit, jotka myös kylvin esikasvatukseen. Parvekkeella peitin kaikki istutukset harsolla, sillä vaikka lasit on kiinni, niin lämpötila ei oli kuin alle 10 astetta. Juorupuheiden mukaan ensi viikonlopun jälkeen pitäisi taas lämmetä. Toivottavasti!

    T. Partsipuutarhuri

    VastaaPoista