maanantai 10. toukokuuta 2010

Näin unta palstalle menemisestä. Ne oli juur lohkottu, ja vaikka tulin paikalle aamupäivällä, oli kaikki parhaat paikat jo menneet (käytiin eilen perheen kesken ruokapöytäkeskustelua palstojen jakometodeista, että eikö olisi paljon näyttävämpää pistää tädit juoksemaan kumisaappaissa, kuokat heiluen ja tissit hölskyen varaamaan parhaat paikat :)). Sain sitten palstan ihan alueen takanurkasta, ja se oli täynnä kaikkea edelliseltä jäänyttä kamaa. Halloweenhan on sadonkorjuun juhla alunperin, ja halloween-koristeita mä sieltä palstaltani jouduin ensitöikseni siivoamaan. Se siitä, uneilusta :)

Nyt on sitten siis kesäkurpitsansiemet mullissa.
Tuli tässä parin päivän sisään käytyä läpi vähän erikokoisia siemeniäkin, näköjään, timjaminsiemeniä kun menee varmaan satoja samalle alalle kuin mihin menee yksi kurpitsansiemen.
Timjaminsiemenissä on kuitenkin pienestä koostaan huolimatta se hyvä puoli, että niiden sijoitussuunnasta ei tarvi huolehtia.
Kurpitsansiemenessä sen sijaan on monta eri tapaa asettaa se multaan; kaverini Googlen perusteella siemenet makaavat nyt mullassa lappeellaan (pistin varmuuden vuoksi kolme siementä pystyynkin, en kyllä muista kummin päin).

Jepjep. :)


 
 Kurpitsanalut 15 kpl. Harkitsen vakavissani, että ensi kaudeksi raaskin ostaa ihan oikean minikasvihuoneen.


Timjami itää :)


Tämä ihanasti suklaalle ja mintulle (yllättäen..) tuoksuva suklaaminttu tarttui mukaan paikasta nimeltä Puutarhaliike Helle. Ei taivu nimi vieläkään.


Ja, tittididiiii - tässä on kaikki varustukseni tällä erää. Vain puutarhahanskat on ihan uutena hankittu, kumisaappaat on kirppikseltä viime syksyltä ja muut äiteen varastoista.
Kummisedän kanssa tein diilin vanhan tietokoneennäytön vaihtamisesta sadevesitynnyriin. :D

Hugo muuten päätti tietysti toimia lavastajan apurina, ja oli sitä mieltä, että hanskat on nyt sijoiteltu ai-van vää-rin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti