keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Palstalla ei vieläkään mitään uutta. No, eipä harmita niin paljoa olla töissä, vaikka aurinko paistaa täydeltä terältä.. äh, ei auta, harmittaa siltikin olla töissä. Ketäköhän ajattelin huijaavani :)

Siemenvarastoja taas kasvateltu, vanhoista traumoista huolimatta uskaltauduin ostamaan lehtimangoldia 'White silver 2' ja kiinankaalia 'Nagaoka 50 Dias'. Ja mitä traumoihin tulee, en ole koskaan onnistunut kasvattamaan yhtään ainutta ns. lehtivihannesta ilman, että suurin osa sadosta olisi mennyt ötököille. Siispä ostin nyt harsoakin, 10 x 2,4 metriä, käyn varmaan hakemassa vielä toisen samanmoisen jos kuitenkin innostun harsottamaan kaiken mahdollisen.

Perunatilanne myös on paranemaan päin, sain äiteen tutkailemaan Prisman Viherpihan perunatilannetta puolestani, ja jos jotain sopivaa kesäperunaa (miel. jauhoisempaa laatua) löytyy, niin nappaamaan mukaansa ja laittamaan vielä itämäänkin jollemme onnistu tässä näkemään.

Enkö sitten itse voinut käydä Prismassa tai muuallakaan?

[mutina-osio]
Kas, oman haasteellisuutensa tähän (ja lähes mihin tahansa muuhunkin, huomaan) harrastustoimintaani tuo auton puute.
Olen ollut autokoulussa kirjoilla jo hävettävän monta vuotta, vain kirjalliset ja inssi puuttuu. Pelottaa vaan niin vietävästi, aina joka kesä ajattelen että "nyt tänä vuonna" ja sitten huomaankin jo miten on lunta ja liukasta. Not my piece of cake.
Ei sillä, autosta olisi paljon iloa, vaikka periaatteessa olenkin sitä mieltä, ettei meidän perhe autoa tarvitse. Olis se silti kiva kattoa koirallekin harrastuksia vähän muulla kriteerillä kuin sillä, että harrastuspaikalle täytyy päästä julkisilla ja miel. kaupungin sisäisellä. Kuitenkin kun alan punnitsemaan bensoja, kaskoja ja katsastuksia, niin on helppo todeta, että onnellinen autoton :) Ehkä sitten sen kortin voisi ajaa, jos City Car Club aloittaisi toimintansa Turussakin.

Omapa on valintani, ja lopulta vaan aika moni muukin juttu "olis ihan kiva".
[/mutina-osio]

Onneksi palsta on kävelymatkan päässä, ja jahka polkaisen pyörän vanhempien luota naapurkaupungista kotio, niin matka sujuu ihan yhdessä hujauksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti